Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj Irish Cream Chocolate Cheesecake. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 10g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz Likier irish cream, śmietanę, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Irish Cream Cheesecake: odrobina czekolady, Sernik Bailey ' s Irish Cream z czekoladowym Ganache, oraz Rewelacyjny Sernik Irish Cream.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W dużej misce wymieszać okruchy ciastek, cukier cukierniczy i 1/3 szklanki kakao.
Dodawać jajka po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Zmiksować w śmietanie i Likier Irish cream; mieszanie na małej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier śmietankowy
Kwaśna śmietana
Jajko
6
Wlać nadzienie na upieczoną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 250 stopni F (120 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Nożem poluzuj ciasto z krawędzi patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
9
Ostudzić, a następnie usunąć krawędź patelni. Schłodzić przed podaniem. Jeśli ciasto pęknie, pomocną wskazówką jest zwilżenie szpatułki i wygładzenie góry, a następnie posypanie okruchami wafla czekoladowego.