Sernik Czekoladowo-Wiśniowy
Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 9g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę, ekstrakt z wanilii, okruchy wafli czekoladowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Wiśniowy, Sernik Czekoladowo-Wiśniowy, oraz Sernik Czekoladowo-Wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć okruchy czekolady i masła. Naciśnij na dole i 1 w. po bokach nasmarowanego 10-calowego. springform pan.
Piec w temperaturze 350° przez 8 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę.
Dodać jajka; ubić na małej prędkości tylko do połączenia. Wymieszać z roztopioną czekoladą i wanilią. Delikatnie złożyć wiśnie i orzechy pekan.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut.
Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
W kuchence mikrofalowej roztopić półsłodką czekoladę, masło i 1 łyżeczkę skracania; wymieszać, aż będzie gładka. Ostudzić przez 2 minuty; zalać sernikiem.
Rozłóż na górze i pozwól mu biec po bokach. Super.
W małym rondlu rozpuść białą czekoladę i pozostań skracając.
Mżawka na górze. Super. Przechowywać w lodówce.