Sernik Czekoladowo-Pomarańczowy
Ten przepis służy 12 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać alkaliczne traktowane kakao, beztłuszczowy serek, półsłodki czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Mandarynkową, Sernik Czekoladowo-Pomarańczowy, oraz Sernik Czekoladowy Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć okruchy i roztopione masło. Pat równomiernie na dnie i około 1/2 cala w górę strony zdejmowanej obręczy 9-calowy sernik lub ciasto patelni (co najmniej 1 3/4 W. Głębokie).
Piec w piekarniku 350, aż skorupa jest lekko tosty, 10 do 12 protokół.
Tymczasem w blenderze lub robocie kuchennym wirować twarożek, serek śmietankowy, jajka i białka, aż będą bardzo gładkie.
W dużej misce wymieszać cukier i kakao.
Dodać masę serową, Likier i skórkę pomarańczową.
Podgrzewaj czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki w kuchence mikrofalowej z pełną mocą w odstępach 5-sekundowych, aż stanie się miękka. Mieszaj, aż będzie gładka, a następnie zeskrobuj na masę serową. Ubić mikserem, aż do gładkiego wymieszania.
Wlać do gorącej lub chłodnej Skórki.
Piec w piekarniku 350, aż środek ledwo jiggles, gdy ciasto jest delikatnie wstrząśnięty, 40 do 45 minut. Wsadź cienki nóż między ciasto a krawędź patelni. Przechowywać w lodówce ciasto, odkryte, do ostygnięcia, co najmniej 2 1/2 godziny.
Podawać, lub jeśli z wyprzedzeniem, owiń hermetycznie, gdy ostygnie i schłodzić do 2 dni.
Zdjąć krawędź patelni i pokroić ciasto w kliny.