Sernik Czekoladowo-Migdałowy Marmurowy
Czekoladowo-migdałowy Sernik marmurowy wymaga ok. 2 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 662 kalorie, 9g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka twarogu, jajka, słodko-gorzka czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sernik Czekoladowo-Migdałowy Marmurowy, Sernik Czekoladowo-Marmurowy, oraz Sernik Czekoladowo-Marmurowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średniej misce połącz okruchy ciastek, migdały, 1/4 szklanki cukru i roztopione masło.
Dobrze wymieszać. Naciśnij do dołu i do połowy boków 10-calowej patelni sprężynowej.
W górnej części podwójnego kotła podgrzewaj czekoladę, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniego.
W dużej misce, ubić Serek i 1 szklanka cukru, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei. Złóż ekstrakt z migdałów i kwaśną śmietanę.
Wlać 1 1/2 szklanki nadzienia do mniejszej miski. Wymieszać roztopioną czekoladę do mniejszej miski, a następnie złożyć luźno z powrotem do zwykłego nadzienia.
Wlać do skorupy. Czubkiem noża obracaj nadzienie, aby uzyskać marmurkowy efekt.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut. Wyłącz piekarnik i niech ciasto ostygnie w piekarniku na 1 godzinę, z zamkniętymi drzwiami. Schłodzić w temperaturze pokojowej, a następnie schłodzić na noc.