Sernik Czekoladowo-Kokosowy

Sernik Czekoladowo-Kokosowy
Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 421 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 79 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać tak przepyszne nabiał darmowe oryginalne kulinarne mleko kokosowe, czekolada bezmleczna, ciasteczka kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sernik kokosowo-czekoladowy, Sernik Czekoladowo-Kokosowy Migdałowy, oraz Sernik Kokosowo-Migdałowy Polewany Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać i nacisnąć 3/4 okruchów na dno formy sprężynowej, nacisnąć za pomocą DNA szklanki. Jeśli się przykleja, zanurz szklankę w cukrze. Pozostałą część pozostawić do posypania wierzchu sernika do dekoracji.Zmiksuj wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze, z wyjątkiem jaj. Gdy bardzo gładki spadek jaj, wymieszać tylko przez kilka sekund, aby włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wlać do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Posypać pozostałe okruchy wokół krawędzi do dekoracji.
4
Piec w nagrzanym piekarniku 325ºF przez około 50 minut.Ostudzić i przechowywać w lodówce na patelni, aż będzie gotowy do podania. Uruchom tył noża wokół krawędzi, aby poluzować z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wszystkie składniki ubić w małym garnku z sosem, aż będą gładkie, z wyjątkiem posiekanej czekolady. Po wymieszaniu dodaj czekoladę do patelni. Na średnim ogniu gotuj wszystkie składniki razem, regularnie ubijając, aby zapobiec przywieraniu.Zmniejszyć mieszaninę pozwalając zagęścić przez 5 minut.Ostudzić i zalać schłodzonym sernikiem.To sprawia, że sporo i mogą być podawane na boku, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn