Sernik Czekoladowo-Kawowy Z Sosem Mocha
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 861 kalorii. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz likier kawowy, ekstrakt z wanilii, czekoladowe krakersy graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rozjaśniony Sernik Czekoladowo-Kawowy Z Sosem Mocha, Tort malinowy Oreo Mocha Sernik z kawą Spadochronową, oraz Suflet kawowy z sosem Mocha.
Instrukcje
Wymieszać razem zmiażdżone krakersy graham i masło; naciśnij mieszaninę do dołu i do góry na 9-calowej patelni sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut. Ostudzić ciasto na patelni na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Ubić serek śmietankowy i 1 szklankę cukru na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania.
Dodaj likier kawowy, granulki kawy i 1 łyżeczkę wanilii, ubijając z małą prędkością, aż do dobrze wymieszanego.
Dodaj jajka, po 1 na raz, ubijając tylko do momentu, aż żółty zniknie po każdym dodaniu.
Usuń i rezerwy 1 szklanka śmietany ser mieszanka.
Pozostałe ciasto wlać do przygotowanej Skórki.
Mikrofalowe czekoladowe kwadraty w średniej wielkości szklanej misce 1 minutę lub do stopienia, mieszając po 30 sekundach; pozostawić do ostygnięcia lekko. Wymieszać reserved 1 szklanka mieszanki serek do roztopionej czekolady, dobrze mieszając. Łyżka mieszaniny czekolady w liniach na wierzchu ciasta w springform patelni; delikatnie obracać nożem.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż prawie zestaw. Wyłącz piekarnik.
Pozostawić sernik w piekarniku, z zamkniętymi drzwiami, 30 minut.
Wyjmij sernik z piekarnika i delikatnie obetnij nożem zewnętrzną krawędź sernika, aby poluzować go z boków patelni. (Nie usuwać boków patelni.) Cool on a wire rack. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Usuń boki springform pan.
Uwaga: do celów testowych wykorzystaliśmy Kahla do produkcji likieru kawowego.