Sernik Czekoladowo-Imbirowy

Sernik Czekoladowo-Imbirowy
Sernik czekoladowo-imbirowy zajmuje ok. 3 godziny od początku do końca. Na 7,17 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 209g tłuszczu, oraz w sumie 2650 kalorii. Ten przepis służy 1. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cukier puder, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Sernik Z Białą Czekoladą I Imbirem, Kruchy Imbir I Rabarbar, Kubki Czekoladowe Sernik Imbirowy, oraz Biała Czekolada Imbir Sernik Garnki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło i wymieszać z pokruszonymi herbatnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2
Wlać do blachy do pieczenia i spłaszczyć.
3
Gotować w piekarniku w temperaturze 190 przez 10 minut, następnie wyjąć i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wymieszać mascarpone i fromage frais na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
5
Dodać jajka z cukrem i ubić razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Czekoladę roztopić w mascarpone, a następnie delikatnie złożyć do masy mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
7
Zalać bazę biszkoptową i gotować w piekarniku w temperaturze 190C przez 1h 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Sauternes

Lambrusco Dolce, późne żniwo Riesling, i Sauternes są moje najlepsze typy na sernik. Białe wina deserowe są bezpiecznym wyborem do sernika (bez czekolady), ale słodkie lambrusco będzie tak dobre z klasycznym sernikiem Truskawkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Angel Late Harvest Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zbierane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, serników i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia36
Magazyn