Sernik cytrynowy wymaga około 1 godzina i 27 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz vanillan ekstrakt, sok z cytryny, jajka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Sernik Cytrynowy, Sernik Cytrynowy, oraz Sernik Cytrynowy.
Instrukcje
1
Wymieszać razem pokruszone biszkopty i masło w misce. Naciśnij mieszankę okruchów ciastek na dole i 1" w górę boków nieoczyszczonej 9-calowej patelni sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Masło
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Piec w 325 przez 10 minut; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
W międzyczasie, beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy; stopniowo dodawać cukier, bicie dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
4
Dodaj śmietanę i skrobię kukurydzianą, ubijając tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Kwaśna śmietana
5
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie. Wymieszaj skórkę cytryny i pozostałe składniki. (Nie przesadzaj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z Cytryny
Jajko
6
Wlać ciasto do upieczonej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub aż zestaw. Wyłącz piekarnik. Natychmiast uruchom nóż wokół krawędzi patelni, zwalniając boki. Zamknij drzwiczki piekarnika i pozostaw sernik w piekarniku 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
Patelnia
8
Wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić na patelni na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.