Sernik Cytrynowe Batoniki
Sernik cytrynowy batony wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 264 kalorie, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, serek, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przepis ten zachwycił 1297 osób. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Batoniki Z Sernikiem Cytrynowym, Batoniki Z Sernikiem Cytrynowym, oraz Batoniki Cytrynowo-Sernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować półmisek do pieczenia 9x13 cali.
W misce wymieszać 1 1/2 szklanki mąki i cukru cukierniczego.
Zimne masło pokroić nożem lub blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Naciśnij okruchy na dnie i po bokach przygotowanego naczynia do pieczenia, aby utworzyć skorupę.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 15 do 18 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
W misce ubić 4 jajka, 1 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę mąki, skórkę z cytryny i sok z cytryny.
Wlać mieszaninę cytryny do przygotowanej Skórki. Usuń wszelkie pęcherzyki z powierzchni wypełnienia.
Wymieszać Serek i 1 szklanka cukru w misce, aż dobrze wymieszane.
Ubij 2 jajka, a następnie rozłóż na mieszance cytrynowej. Mieszanki rozdzielają się podczas pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zostanie ustawione, około 30 minut.