Sernik Cytrynowe Batoniki

Sernik Cytrynowe Batoniki
Sernik cytrynowy batony wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 264 kalorie, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, serek, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przepis ten zachwycił 1297 osób. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Batoniki Z Sernikiem Cytrynowym, Batoniki Z Sernikiem Cytrynowym, oraz Batoniki Cytrynowo-Sernikowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować półmisek do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać 1 1/2 szklanki mąki i cukru cukierniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zimne masło pokroić nożem lub blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Naciśnij okruchy na dnie i po bokach przygotowanego naczynia do pieczenia, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
NóżNóż
4
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 15 do 18 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W misce ubić 4 jajka, 1 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę mąki, skórkę z cytryny i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Wlać mieszaninę cytryny do przygotowanej Skórki. Usuń wszelkie pęcherzyki z powierzchni wypełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CytrynaCytryna
8
Wymieszać Serek i 1 szklanka cukru w misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Ubij 2 jajka, a następnie rozłóż na mieszance cytrynowej. Mieszanki rozdzielają się podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CytrynaCytryna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zostanie ustawione, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn