Sernik cioci Peggy z polewą Pralinową
Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 675 kalorii, 7G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Mieszanka brązowego cukru, pekan, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Potpourri cioci Peggy, Pomarańczowy stek z szynki cioci Peggy, oraz Sernik dyniowy z polewą Pralinową z orzechów pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średniej misce połączyć masło, okruchy, i cukier, aż dobrze wymieszane. Naciśnij na dole i 1 cal w górę boków 9-calowej patelni sprężynowej, używając tylnej dużej łyżki.
W dużej misce, za pomocą miksera ręcznego, ubić serek, cukier, jajka, i wanilia, aż kremowy.
Wlać do przygotowanej skorupy i piec przez 35 do 45 minut. Przed wyjęciem sernika z piekarnika upewnij się, że środek jest jędrny.
Wyjmij patelnię z piekarnika na stojak i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Uwolnij formę sprężynową i przenieś ciasto na talerz, aby służyć.
W małym ciężkim rondlu wymieszaj brązowy cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać syrop kukurydziany i gotować na średnim ogniu, ciągle mieszając, aż zgęstnieje.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z orzechami i wanilią. Lekko schłodzić.
Polewamy pralinkami schłodzony sernik i podajemy. Resztki leku należy przechowywać w lodówce.