Sernik Chevre
Sernik Chevre może być tylko deserem, którego szukasz. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 442 kalorie, 6G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mleko kokosowe, hodowane mleko kokosowe, mąkę do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 40 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sernik Chevre z kompot rabarbarowym i kandyzowanymi pistacjami, Chevre Devils, oraz Oda-to-Chèvre Bruschetta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Dół linii 9-calowej springform patelni z pergaminem.
Okruchy gingersnap połączyć z roztopioną margaryną i dobrze wymieszać. Wciśnij mieszaninę okruchów na dno przygotowanej patelni; umieść patelnię w zamrażalniku.
Beat chevre i cukru z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka.
Dodaj jajka po kolei, pozwalając każdemu jajku zmiksować się w mieszaninie serowej przed dodaniem następnego.
Wymieszać z mlekiem kokosowym.
Dodaj jogurt kokosowy, ekstrakt waniliowy, i mąka bezglutenowa; wymieszać tylko do włączenia.
Ciasto sernikowe wlać do schłodzonej skórki i piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę. Wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto do ostygnięcia w piekarniku z zamkniętymi drzwiami przez co najmniej 2 godziny. Przechowywać w lodówce przez dodatkowe 4 do 6 godzin przed podaniem.