Sernik Cappuccino Mrożony Deser
Sernik Cappuccino mrożony deser może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 134 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, maxwell house international Suisse mocha, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sernik Cappuccino Deser, Mrożone Bananowe Cappuccino, oraz Mrożone Kubki Do Cappuccino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 9x5-calowa patelnia do chleba z folią, z końcami folii rozciągającymi się nad długimi bokami patelni.
Wymieszać, masło, 2 łyżki. aromatyzowanej kawy rozpuszczalnej i cukru widelcem w średniej misce, aż okruchy będą równomiernie nawilżone. Wcisnąć 1/2 szklanki mieszanki okruchów na dno przygotowanej patelni; pozostałą mieszaninę okruchów zachować do późniejszego użycia.
Wymieszać i pozostałe aromatyzowane kawy rozpuszczalnej w średniej misce z mikserem na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Beat na średniej prędkości 3 min. (Wypełnienie będzie grube.) Delikatnie wymieszać z chłodnym batem. Łyżka 1/3 chłodnej mieszaniny ubijać na skorupie w patelni; posypać 1/3 zarezerwowanej mieszaniny okruchów. Powtórz warstwy dwa razy; przykryj.
Zamrozić 4 godziny lub do twardości. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść deser z patelni.
Odstawić w temperaturze pokojowej 10 min. lekko zmiękczyć przed krojeniem, aby służyć.