Sernik Bardzo Jagodowy
Bardzo Sernik jagodowy wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,61 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, masło, wafle waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, Berry Berry Sernik Jagodowy, oraz Sernik Trzy Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj okruchy wanilii i masło. Naciśnij mieszaninę na dnie i 1 3/4 cala po bokach 8-calowej patelni sprężynowej. Odstawić.
W dużej misce, wymieszać razem ser śmietankowy, 3/4 szklanki cukru, mąka, i wanilia. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Odstawić.
Umieść twaróg w blenderze lub robocie kuchennym. Zmiksować na gładką masę. Wymieszać z serem śmietankowym. Wymieszać w 1/4 filiżanki brandy wiśniowej. Beat w jajkach na niskiej prędkości tylko do połączenia. Nie chcesz zawierać zbyt dużo powietrza do ciasta.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wlać połowę mieszanki serowej do patelni wyłożonej skórką.
Rozłóż 1 filiżankę owoców na wierzchu. Wierzch z pozostałą mieszaniną sera i 1/2 szklanki owoców.
Umieścić na płytkiej patelni do pieczenia w nagrzanym piekarniku.
Piec przez 40 do 45 minut lub do środka wydaje się prawie ustawić po wstrząśnięciu. Schłodzić na stojaku z drutu przez 15 minut. Poluzuj boki. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 4 godziny, lub aż będzie gotowy do podania.
Do polewy, w średniej misce połączyć pozostałe 2 szklanki owoców, 1 łyżka brandy wiśniowej i 1 łyżka cukru. Przykryć i schłodzić do 2 godzin. Aby podać, sernik pokroić w kliny. Każdą porcję udekorować polewą owocową.