Serek śmietankowy Won Ton może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 142 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Udaj się do sklepu i odebrać kasztany wodne, zielona cebula, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Won Ton, Little lemon-tones, oraz Teksas Wygrał Tony dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć serek, małże, zielona cebula, kasztany wodne, papryka i zmielony czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Kasztany Wodne
Serek śmietankowy
Zielona Cebula
Papryka
Małże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
2
Umieść około 1 łyżeczki nadzienia w skórce won ton i uszczelnij róg do rogu tworząc trójkąt.
3
Na dużej patelni podgrzej olej do wysokiej temperatury. Smażyć zdobyte Tony, aż będą rumiane po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.