Serek Śmietankowy Swirl Brownies

Serek Śmietankowy Swirl Brownies
Przepis ser śmietankowy Swirl Brownies jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie niesamowity Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 194 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu. Za 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kakao do pieczenia, ekstrakt z wanillanu, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serek Śmietankowy Swirl Brownies, Serek Śmietankowy Swirl Brownies, oraz Serek Śmietankowy Swirl Brownies dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Oddziel dwa jajka, wkładając każde białe do osobnej miski (wyrzuć żółtka lub Zachowaj do innego użytku); odstawić. W małej misce ubij masło i 3/4 szklanki cukru, aż się kruszy. Ubij całe jajko, jedno białko i wanilię, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
JajkoJajko
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz mąkę i kakao; stopniowo dodawać do mieszanki jajecznej, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
3
Wlać do 9 cali. kwadratowa blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
W małej misce ubij serek śmietankowy i pozostały cukier na gładką masę. Ubij drugie białko jajka. Upuść zaokrąglone łyżki stołowe na ciasto; przeciąć ciasto nożem, aby wirować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do zastygnięcia i odciągnięcia krawędzi od boków patelni. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn