Serek orzechowy na cynamonie z rodzynkami
Serek orzechowy na cynamonowo-rodzynkowy to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, chleb cynamonowo-rodzynkowy, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Orzech włoski, rodzynki, suszona żurawina krem serowy, Cinnamon Swirl Bagels w / Honey Walnut Cream Cheese, oraz Roladki Daktylowo-orzechowe i Bourbon cynamonowe z lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Na 4 kromkach chleba rozprowadzić masę z serem śmietankowym; na wierzch dodać pozostałe 4 kromki chleba.
Rozprowadzić poza kanapkami z zmiękczonym masłem. Gotować na patelni nonstick na średnim ogniu 2 minut z każdej strony lub aż ser topi się i chleb jest złoty brąz.