Serek Kremowy Colcannon
Serek kremowy Colcannon wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako dodatek do kuchni europejskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, odtłuszczone mleko, serek śmietankowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Mini ciastka z serem śmietankowym z waniliową glazurą z serem śmietankowym, Colcannon, oraz Colcannon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, 15 do 20 protokół.
Odcedzić i zarezerwować płyn do gotowania. Pozostaw ziemniaki do ostygnięcia, aż będą mogły być obsługiwane.
Gotować kapustę i cebulę z zastrzeżoną wodą ziemniaczaną w garnku, aż zmiękną, około 5 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Posmaruj 2-kwartową zapiekankę.
Ziemniaki obrać i pokroić na kawałki; umieścić w dużej misce.
Tłucz odtłuszczone mleko i masło do ziemniaków, aż mieszanina będzie gładka.
Wymieszać odsączoną kapustę i cebulę do mieszanki ziemniaczanej.
Złożyć twarożek, sól i czarny pieprz do mieszaniny ziemniaków, mieszając, aż topi się twarożek.
Wlać mieszaninę ziemniaków do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zbrązowieje, 30 do 35 protokół.