Serek Codzienny matki Pimento
Codzienny ser Pimento matki jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 970 kalorii, 39g białka, oraz 88 g tłuszczu. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz vermont cheddar, pimentos, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Serek Codzienny matki Pimento, Makaron z serem mojej mamy, oraz Niezbędny Na Co Dzień: Trzy Serowe Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sery drobno zetrzeć w dużej misce. Zamieszaj w pimentos, czarny pieprz, cayenne i sól do smaku widelcem. Następnie wymieszaj majonez, zmiażdż mieszaninę widelcem, aż będzie stosunkowo gładka. (Powinien być polany małymi kawałkami pimento.)
Zeskrobać rozprowadzić do garnka lub słoika i schłodzić, przykryć, co najmniej 2 godziny, aby umożliwić rozwój smaków.
Ser pimento podawać z krakersami lub użyć jako nadzienie do kanapek z palcem.
Pimento ser trzyma, szczelnie przykryte i schłodzone, 4 dni.