Codzienny ser Pimento matki jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 970 kalorii, 39g białka, oraz 88 g tłuszczu. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz vermont cheddar, pimentos, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Serek Codzienny matki Pimento, Makaron z serem mojej mamy, oraz Niezbędny Na Co Dzień: Trzy Serowe Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Sery drobno zetrzeć w dużej misce. Zamieszaj w pimentos, czarny pieprz, cayenne i sól do smaku widelcem. Następnie wymieszaj majonez, zmiażdż mieszaninę widelcem, aż będzie stosunkowo gładka. (Powinien być polany małymi kawałkami pimento.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Majonez
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Mielony Pieprz Cayenne
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zeskrobać rozprowadzić do garnka lub słoika i schłodzić, przykryć, co najmniej 2 godziny, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Ser pimento podawać z krakersami lub użyć jako nadzienie do kanapek z palcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Pimento
Krakersy
1
Pimento ser trzyma, szczelnie przykryte i schłodzone, 4 dni.