Serduszka Sałatka Rzymska z kremowym sosem sojowym
Serca sałatki rzymskiej z kremowym sosem sojowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wodę, pietruszkę, ząbek czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Serca rzymskie z sosem Miso-musztardowym, Serduszka Rzymskie Z Kozim Serem Dressing, oraz Grillowane serduszka Rzymskie z sosem maślano-koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Z włączonym procesorem powoli wlewaj olej przez rynnę spożywczą; przetwarzaj, aż dobrze się wymieszasz.
Wlać mieszaninę tofu do małej miseczki; wymieszać z pietruszką.
Połączyć sałatę rzymską i mieszaninę Tofu w dużej misce, i wrzucić do połączenia. Ułóż 1 1/2 szklanki sałatki na każdym z 8 talerzy, a każdą porcję uzupełnij o około 1 łyżeczkę parmezanu.