Serduszka Rzymskie z serem pleśniowym i boczkiem

Serduszka Rzymskie z serem pleśniowym i boczkiem
Sery Rzymskie z serem pleśniowym i bekonem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,14 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 716 kalorii, 15g białka, oraz 70 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, nasiona selera, ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Garlicky Romaine serduszka z boczkiem, orzechami włoskimi i serem pleśniowym, Serduszka Rzymskie Z Serem Pleśniowym Vinaigrette, oraz Grillowane Serduszka Rzymskie Z Sosem Z Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ułóż paski boczku na stojaku do pieczenia i piecz w piekarniku, aż będzie chrupiący, o 20 protokół. (Aby zrobić loki boczku: owinąć każdy kawałek surowego boczku wokół metalowego szaszłyku w sposób barber-pole i położyć szaszłyki na stojaku do pieczenia.) Osuszyć ręcznikiem papierowym. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, rozbij na kawałki lub na pół, jeśli używasz loków.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Umieść jajko w małym rondlu z wystarczającą ilością zimnej wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zdjąć z ognia. Odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Odcedzić jajko i zwinąć je między dłonią a blatem, aby złamać skorupkę, a następnie obrać pod chłodną bieżącą wodą. Przetrzyj jajko przez sitko o drobnych oczkach i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Usuń duże zewnętrzne liście z serc rzymskich i spłucz. Pokroić te liście na kawałki wielkości kęsa i osuszyć. (Użyj niezwykle ostrego noża, aby zminimalizować siniaki na krawędziach.) Przełóż serca o połowę przez rdzenie, aby uzyskać 4 kliny. Spłukać pod zimną bieżącą wodą i wstrząsnąć do wyschnięcia na powietrzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serca RzymskieSerca Rzymskie
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Podziel kliny między 4 płytki. Usypać trochę posiekanej romainy na wierzchu i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Łyżka około 1/4 szklanki sosu z sera pleśniowego na każdej sałatki i top z niektórych przesiane jajko i boczek. Podaj pozostały opatrunek przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Sera PleśniowegoSos Z Sera Pleśniowego
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
7
Pulse majonez, ser pleśniowy, maślanka, szalotka, Skórka z cytryny, sos Worcestershire, sól, i nasiona selera w robocie kuchennym, aby masywny, ale wylewany SOS. Natkę pietruszki wymieszać i doprawić dużą ilością pieprzu. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym pojemniku przez okres do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Nasiona SeleraNasiona Selera
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn