Serduszka jagodowe z kremem czekoladowo-pomarańczowym
Jagodowe serca z kremem czekoladowo-pomarańczowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 60 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka malin, Krem czekoladowo-pomarańczowy, krem ciasto francuskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Czekoladowo-Pomarańczowe Serca Kakaowe, Czekoladowe bułeczki z kremem czekoladowo-pomarańczowym i pomarańczową marmoladą, oraz Ptysie Jagodowe Z Pomarańczowym Kremem Muskatowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dwóch lekko masłem 12-przez 15-calowych blach do pieczenia, za pomocą wąskiej szpatułki, kształt 1/4-filiżanki porcje kremu ciasto francuskie do serc 3 cali w najszerszym wymiarze i 3 cali długości w centrum. Dodać V w górnej części serca głęboko, ponieważ tracą one definicji jak piec (patrz notatki).
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375, aż ptysie będą złote, 25 do 35 minut; jeśli pieczenie arkuszy w tym samym czasie w jednym piekarniku, zmień ich pozycję w połowie. Z drewnianym szaszłykiem, poke każdy puff w kilku miejscach, a następnie kontynuować pieczenie, aż złoty kolor, suche i chrupiące, 5 do 8 minut dłużej.
Przenieść pufy do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Serduszka pokroić na pół poziomo. Ustaw każdą bazę na talerzu deserowym i wypełnij kremem czekoladowo-pomarańczowym.
Maliny opłukać i osuszyć; osuszyć. Rozprowadź jagody równomiernie na nadzieniu(w razie potrzeby zachowaj kilka do dekoracji). Ustaw serce nad jagodami.
Dekoruj półsłodkimi czekoladowymi lokami i przesiać cukier puder lub niesłodzone kakao lekko na wierzch.