Serce Kurczaka Yakitori

Serce Kurczaka Yakitori
Przepis Chicken Heart Yakitori może zaspokoić Japońskie pragnienie w okolicy 30 minut. Na $2.94 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka mirinu, tusz z kurczaka, sake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kurczak Yakitori, Kurczak Yakitori, oraz Kurczak Yakitori dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozłóż kości na patelni saute i piecz, aż kości będą brązowe, a fond na dnie patelni zacznie ciemnieć, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjmij patelnię z piekarnika i połóż na kuchence. Deglaze patelni z około 1/3 szklanki sake, skrobanie się rumiane kawałki, aż dno patelni jest czyste. Następnie dodaj resztę sake, mirin, cukier i sos sojowy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, około godziny. Doprawić czarnym pieprzem. Resztki sosu będą przechowywane w lodówce na czas nieokreślony, jeśli będą podgrzewane raz w tygodniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Do grillowania: szaszłyki z kurczaka i ustawić na średnim wysokim płomieniu. Gdy serca kurczaka są prawie gotowane przez, O 2 minuty, baste z sosem i grill ponownie, aż sos jest wysuszony, o 20 sekund. Ponownie Baste i grill tylko do momentu SOS zaczyna wyschnąć, o 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serduszka Z KurczakaSerduszka Z Kurczaka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
W razie potrzeby posypać pieprzem sansho.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
6
Podawać z dodatkiem cytryny, soli i musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn