Serca cukierkowe walentynkowe

Serca cukierkowe walentynkowe
Valentine Candy Hearts to danie na 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 75 kalorii . Za 31 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Ten przepis z Taste of Home wymaga cukru pudru, metalowej foremki do ciastek, cukierków o smaku arbuza i proszku bezowego. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 20 minut . Z oceną Spoonacular wynoszącą 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Valentine Hearts , Duszony kurczak z sercami karczochów i oliwkami i Wiosenne risotto z krewetkami, szparagami i sercami karczochów .

Instrukcje

1
Umieść foremki do ciastek w kształcie serca na kawałku folii, pozostawiając miejsce nad górną częścią każdej foremki do ciastek, aby później umieścić wieszak na wstążkę. Posmaruj folię i foremki sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Metalowa Foremka Do Ciastek W Kształcie SercaMetalowa Foremka Do Ciastek W Kształcie Serca
KolorKolor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Jard Wstążki Satynowej O Szerokości 1/8 Cala W Kolorze Białym Lub Innym1 Jard Wstążki Satynowej O Szerokości 1/8 Cala W Kolorze Białym Lub Innym
Jard Wstążki Satynowej O Szerokości 1/8 Cala W Kolorze Białym Lub InnymJard Wstążki Satynowej O Szerokości 1/8 Cala W Kolorze Białym Lub Innym
2
Przytnij wstążkę satynową na sześć odcinków o długości 6 cali.
3
Złóż końce jednego kawałka wstążki razem, aby utworzyć pętlę. Umieść pętlę wstążki na górze jednej foremki do ciastek tak, aby końce dotykały folii, a pętla opadała na górę foremki do ciastek. W ten sam sposób umieść pętlę wstążki na każdej pozostałej foremce do ciastek. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 łyżeczki Proszku Bezowego1-3/4 łyżeczki Proszku Bezowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
1 Opakowanie (7 Uncji) Twardych Cukierków O Smaku Arbuza1 Opakowanie (7 Uncji) Twardych Cukierków O Smaku Arbuza
4
Rozpakuj twarde cukierki i umieść je w dużej, zamykanej, wytrzymałej plastikowej torbie. Rozgnieć cukierki tłuczkiem lub wałkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
5
Przenieś cukierki na dużą, ciężką patelnię. Gotuj na średnim ogniu, aż się rozpuszczą, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Napełnij każdą przygotowaną foremkę do ciastek roztopionymi cukierkami do grubości 1/4 cala, jednocześnie przykrywając końce każdej pętelki wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
7
Odstawić na 1-2 minuty. Ostrożnie wyjąć foremki.
8
Odstawić do stężenia, około 1 godziny.
9
Lukier królewski: W małej misce wymieszaj cukier puder, wodę i proszek bezowy. Ubijaj na wysokich obrotach przez 6-8 minut lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Włóż końcówkę ciasta francuskiego w róg ciasta francuskiego lub plastikowego woreczka i wytnij dziurkę w woreczku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
11
Umieść lukier w worku. Wyciśnij wybrane wzory lub frazy walentynkowe na każdym sercu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn