Serbian Ground Beef, Veggie, and Potato Bake

Serbian Ground Beef, Veggie, and Potato Bake
Serbska mielona wołowina, warzywko i pieczenie ziemniaków może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, wino, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 332 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Mielona Wołowina Piec Spiralny, Pieczenie Mielonego Makaronu Wołowego, oraz Frank ' S Cabbage and Ground Beef Bake (Crock-Pot, Slow Cooker) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmarować naczynie zapiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
PiekarnikPiekarnik
2
Na patelni na średnim ogniu, gotować wołowinę, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usuń wołowinę z patelni, zastrzegając soki, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać w oliwie z oliwek,i podsmażyć zielony pieprz, cebula, marchew, i seler do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
5
Powrót wołowiny na patelni, i doprawić papryką, sól, pieprz czarny, pieprz czerwony, cynamon, i goździki. Wymieszać z wodą i czerwonym winem,aż do ogrzania. Rozpuścić kostkę bulionu wołowego w mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa WołowaKostka Bulionowa Wołowa
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CynamonCynamon
Czerwone WinoCzerwone Wino
PaprykaPapryka
GoździkiGoździki
WodaWoda
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj w pół na pół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Spód przygotowanego naczynia żaroodpornego warstwą wystarczającej ilości plastrów ziemniaków do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
8
Na ziemniaki ułożyć mieszankę wołowo-warzywną, a na wierzch dodać pozostałe ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
WołowinaWołowina
9
Gotować, pod przykryciem, 45 minut w nagrzanym piekarniku, lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn