Ser świeży z ziołami
Świeży ser z ziołami to bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pietruszkę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pomidory z serem Asiago i świeżymi ziołami, Polenta ze świeżymi ziołami i białym serem Cheddar, oraz Jajecznica Pricy ' s ze świeżymi ziołami i serem.
Instrukcje
Wyłóż duży durszlak lub Sito z 5 warstwami zwilżonej gazy, pozwalając gazie rozciągać się na zewnętrznych krawędziach durszlaka; umieść durszlak w dużej misce.
Maślankę rozgrzać w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu. Podłącz termometr cukierki do krawędzi patelni tak, że termometr rozciąga się co najmniej 2 cale do maślanki. Gotować, aż termometr candy zarejestruje 170 (około 20 minut), delikatnie mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z sokiem. Gdy tylko mieszanina maślanki osiągnie ponownie 170, przestań mieszać (serwatka i twaróg zaczną się oddzielać w tym momencie). Nadal gotować, bez mieszania, aż termometr zarejestruje 19
(Nie mieszaj, lub twarogi, które powstały rozpadnie.) Natychmiast zdjąć patelnię z ognia. (Dno patelni może być lekko przypalone.) Za pomocą łyżki szczelinowej, delikatnie łyżka twarogu w durszlak wyłożony gazą; wyrzucić serwatkę lub zarezerwować do innego użycia. Powrót durszlak do miski; przykryć folią. Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Dodaj szczypiorek, kolendrę, pietruszkę, sól i świeżo zmielony czarny pieprz; delikatnie wymieszać widelcem.