Ser Wielkanocny-Hrudka
Wielkanocny ser-Hrudka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 2111 kalorii, 96g białka, oraz 81 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 102 fanów. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 35 minut. Jeśli masz pod ręką mleko, zmielony cynamon, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Easter Bunny Cheese Spread, Wielkanocna Forma Sera: Paszka, oraz Wielkanocne quiche na wielkanocne śniadanie / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen.
Instrukcje
Jajka rozbijamy w dużym rondlu i ubijamy trzepaczką.
Ubij mleko, cukier, sól i cynamon. Gotować na średnim lub małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina w pełni utworzy twaróg i serwatka się oddzieli. To zajmie 20 do 30 minut. Używanie wyższego ciepła lub brak mieszania spowoduje dużą patelnię słodkiej jajecznicy.
Odcedzić mieszaninę na durszlak wyłożony kilkoma warstwami ściereczki serowej. Użyj ściereczki, aby uformować kulkę i przekręć górną część, aby usunąć nadmiar wilgoci. Zabezpieczyć za pomocą twist tie. Powiesić na kilka godzin lub na noc. Robię to na czopie zlewozmywaka (który pewnie by się nie zaraził, ale od 34 lat nie mam botulizmu). Oczywiście, można go początkowo spuścić tam, a następnie zakończyć go na noc w lodówce zawieszonej nad głęboką miską.