Ser Wegetariański Enchiladas
Przepis Veggie ser Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 50 minut. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 201 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, salsę tomatillo, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Veggie Enchiladas, Enchiladas warzywno-fasolowe, oraz Black Bean Veggie Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy mieni się, dodać cebulę i dobrze doprawić solą. Gotować, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać grzyby i gotować, mieszając rzadko aż rumiane, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia, dodać 1/2 szklanki salsy i wymieszać, aż dobrze połączone.
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F i zorganizować stojak w środku. Owiń tortille w wilgotnych ręcznikach papierowych lub w bezpiecznej dla mikrofali plastikowej torbie i kuchence mikrofalowej, aż będą miękkie i podgrzane, około 45 sekund.
Rozłóż połowę pozostałej salsy na dnie 13 przez 9-calowe naczynie do pieczenia. Aby zrobić enchiladę, umieść 2 łyżki mieszanki grzybowej i 1 łyżkę sera na środku tortilli.
Zwiń i ułóż, szew w dół, w przygotowanym naczyniu. Powtórz, aby zrobić 12 enchiladas.
Przykryj enchiladas pozostałą salsą i posyp pozostałym serem.
Piec do momentu podgrzania nadzienia, ser topi się i zaczyna brązowieć, około 35 do 40 minut.
Przełożyć na półmisek i podawać z kwaśną śmietaną i awokado.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.