Ser Truskawkowy Chleb Małpi

Ser Truskawkowy Chleb Małpi
Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli 73 grosze za porcję spada w budżecie, serek truskawkowy chleb małpy może być spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, oryginalną mieszankę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Twarożkowy Chleb Małpi, Pomarańczowy Małpi chleb z serem śmietankowym mżawka, oraz Bułka cynamonowa bułka z serem śmietankowym z lukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko spryskać karbowany tube ciasto patelni z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
W dużej misce, wymieszać razem składniki ciasta, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Ciasto przełożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Podzielić ciasto na 24 kawałki; każdy kawałek rolki w piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
W małej misce wymieszać razem brązowy cukier i 2 łyżeczki cynamonu. Zanurz 10 kulek ciasta w 1/2 szklanki roztopionego masła, odrywając nadmiar; zwijaj w brązowej mieszance cukier-cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane
Papier RyżowyPapier Ryżowy
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Umieść powlekane kulki w jednej warstwie, aby pokryć dno patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Połowę truskawek łyżka na warstwie ciasta. 10 kulek ciasta zanurzyć w maśle i zalać brązową mieszanką cukier-cynamon; ułożyć w jednej warstwie na truskawkach. Wierzch z pozostałymi truskawkami. Pozostałe kulki ciasta zanurzyć w maśle i zalać brązową mieszanką cukier-cynamon; ułożyć warstwą na truskawkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane
Papier RyżowyPapier Ryżowy
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Piec 25 do 30 minut lub do góry jest złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
8
Tymczasem, w małej misce, ubić razem składniki glazury, aż gładkie i kremowe. W razie potrzeby dodaj więcej cukru pudru lub mleka, aby stworzyć gładką, gęstą glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
9
Wyjąć chleb z piekarnika; schłodzić na patelni na regale chłodzącym 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Umieść talerz do góry nogami nad patelnią; obróć płytę i patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Zdjąć patelnię. Wierzch ciepły chleb z serem śmietankowym glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn