Ser Pleśniowy-Wafle Orzechowe
Ser pleśniowy-Wafle orzechowe to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz ser, masło, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Krakersy z serem pleśniowym i orzechami, Ser Pleśniowy-Sałatka Orzechowa, oraz Klin z orzecha włoskiego i sera pleśniowego.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki przetworzyć w robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. (
Mieszanina będzie lepka.) Wymieszać łyżką do miski; wymieszać orzechy włoskie. Przykryć i schłodzić 5 minut.
Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą porcję w 8-calową kłodę. Owinąć w wytrzymałą plastikową folię; schłodzić 1 godzinę.
Pokroić ciasto na plastry o grubości 1/4 cala; umieścić na nieczystych blach do pieczenia.
Piec w 350 przez 12 minut lub do lekko rumiane. Przechowywać w szczelnym pojemniku do tygodnia.