Ser pleśniowy, słodki Orzeszek i żurawina

Ser pleśniowy, słodki Orzeszek i żurawina
Ser pleśniowy, słodki Orzeszek i żurawina jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką ser, kandyzowane pekany, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jabłko, Pekan I Ser Pleśniowy, sałatka z brukselki, żurawiny, orzechów pekan i sera pleśniowego, oraz Pecan Cranberry Spread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać ser pleśniowy i ser śmietankowy. Wymieszać z orzechami pekan i żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn