Ser pleśniowy, słodki Orzeszek i żurawina
Ser pleśniowy, słodki Orzeszek i żurawina jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką ser, kandyzowane pekany, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jabłko, Pekan I Ser Pleśniowy, sałatka z brukselki, żurawiny, orzechów pekan i sera pleśniowego, oraz Pecan Cranberry Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać ser pleśniowy i ser śmietankowy. Wymieszać z orzechami pekan i żurawiną.
Podawać w temperaturze pokojowej.