Ser pleśniowy, Porto i Orzech włoski

Ser pleśniowy, Porto i Orzech włoski
Ser pleśniowy, Port i orzechowy może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.23 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser, wino porto, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Pasztet z sera pleśniowego, orzecha włoskiego i wina porto, Ser Pleśniowy - Orzech Włoski, oraz Polenta z pikantną pigwą i serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym wymieszać razem ser, masło i port, aż mieszanina jest gładka. W misce, połączyć mix ser i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Przenieś spread do garnka. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn