Ser Pleśniowy Polędwica Wołowa
Ser pleśniowy polędwica wołowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na $5.69 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 647 kalorii, 36g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz polędwicę wołową, ser, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Polędwica Wołowa Z Serem Pleśniowym, Ser Pleśniowy Polędwica Wołowa, oraz Ser Pleśniowy I Pieczarkowy Nadziewane Polędwiczki Wołowe.
Instrukcje
Wołowinę umieścić w płytkim naczyniu.
Połączyć sos teriyaki, czerwone Wino i czosnek; polać wołowiną. Pozostaw wołowinę do marynowania w lodówce przez 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Umieść polędwicę na patelni brojlerów i gotuj w nagrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejszyć ciepło do 375 stopni F (190 stopni C) i gotować przez 30 do 40 więcej minut, lub do pożądanej doneness. Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
W rondlu na małym ogniu, połączyć niebieski ser, majonez, śmietana i sos Worcestershire. Wymieszać, aż będzie gładka; podawać na pokrojonej polędwicy.