Ser Pleśniowy-Pecan Popcorn
Pleśniowy Popcorn z orzechami pekan może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 60 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser blokowy, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chleb Pekan Z Serem Pleśniowym, Daktyl, Pekan, Ser Pleśniowy Pizza, oraz Jabłko, Pekan I Ser Pleśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zamrażać ser pleśniowy przez co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin. Rozgrzej piekarnik do 32
Roztopić masło w małej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać posiekane pekan, i gotować, mieszając często, 5 do 7 minut lub aż lekko tosty i pachnące.
Umieść popcorn na patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali. Ser mrożony zetrzeć na tarce do 1 szklanki.
1 szklankę startego sera pleśniowego posypać popcornem. Wrzucić mieszankę popcorn z tosty pekan i pieprz.
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut.