Ser pleśniowy maślany z orzechami włoskimi
Ser pleśniowy maślany z orzechami włoskimi to Wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 1032 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ozdoby: orzechy włoskie, serek śmietankowy, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tartaletki z serem pleśniowym z konfiturą figową i orzechami włoskimi, Dynia z orzechami włoskimi i serem pleśniowym, oraz Surówka z sera pleśniowego z jabłkami i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 5 pierwszych składników i, w razie potrzeby, sherry w dużej misce; przykryć i schłodzić mieszaninę 8 godzin.
Odstawić do zmiękczenia w temperaturze pokojowej lub zamrozić rozprowadzić do 1 miesiąca i rozmrozić w lodówce na 8 godzin.
Wydrąż bochenek chleba, pozostawiając skorupę o grubości 1 cala; rezerwy wewnątrz bochenka do innych zastosowań. Łyżka zmiękczonego sera rozprowadzić w skorupce.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać z pokrojonymi jabłkami i gruszkami lub z prażonymi francuskimi plastrami bagietki.