Ser Pleśniowy Kapusta Slaw
Ser pleśniowy kapusta Slaw jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 715 kalorii. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz chipotle puree, marchew, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser Pleśniowy Slaw, Ser Pleśniowy Cilantro Slaw, oraz Maślanka i ser pleśniowy Slaw.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wymieszać majonez, ocet, chipotle puree, musztarda, sól selera i nasiona selera w dużej misce.
Dodaj kapustę, cebulę i marchewkę i wymieszaj, aby połączyć. Wchodzisz w ser pleśniowy, pietruszka i chipsy ziemniaczane. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i podawać.