Ser pleśniowy i sałatka orzechowa z sosem klonowym

Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne? Niebieski ser i sałatka z orzechów włoskich z sosem klonowym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 603 kalorie, 17g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz połówki orzecha włoskiego, ser, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka z gruszki, orzecha włoskiego i sera pleśniowego z sosem klonowym, Sałatka szpinakowo-orzechowa z sosem z sera pleśniowego, oraz Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużym talerzu ułożyć szpinak. Top z serem pleśniowym i orzechami włoskimi. Ciepły syrop klonowy w małym rondlu.
Wlać ocet do małej miseczki.
Olej ubić do octu w powolnym strumieniu.
Syrop klonowy ubić do sosu w wolnym strumieniu.
SOS wylać na półmisek sałatkowy i podawać. Doprawić solą i pieprzem do smaku.