Ser pleśniowy i masło ze szczypiorkiem
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Niebieski ser i masło ze szczypiorkiem mogą być wyjątkową recepturą do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, soli koszernej, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ser pleśniowy i słomki ze szczypiorkiem, Ser Pleśniowy-Ziemniaki Faszerowane Szczypiorkiem, oraz Ser pleśniowy, boczek i szczypiorek Nadziewane kotlety wieprzowe.
Instrukcje
Umieść masło w średniej misce i rozgnieść je gumową szpatułką, aż będzie bardzo rozsmarowane.
Dodać pozostałe składniki i wymieszać aż do całkowitego połączenia.
Przenieść mieszaninę masła do arkusza folii. Uformuj go w kłodę, zwijając go w plastikową folię,a następnie przekręć końce, aby uszczelnić.
Umieść w lodówce, aby utwardzić przed użyciem, co najmniej 30 minut.