Ser pleśniowy filet z ziemniakami i kukurydzą oraz redukcja porcji

Ser pleśniowy filet z ziemniakami i kukurydzą oraz redukcja porcji
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj ser pleśniowy Crusted Filet z ziemniakami i kukurydzą Hash i redukcji portu spróbować. Jedna porcja zawiera 1225 kalorii, 35g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 8,18 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mocny bulion wołowy, świeże liście rozmarynu, ser ziołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym, Filet Z Sera Pleśniowego, oraz Filet z pieprzu Mignon z Port Jus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużym piekarniku bezpieczne patelni dodać 1/4 szklanki oleju i uzyskać patelni ogrzać na średnim ogniu na kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę, czosnek i ziarna kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Saute razem, aż kukurydza czuje gotowane do ugryzienia. Trwa to około 5 minut. Następnie odłożyć na bok. Upewnij się, że ziemniaki są bardzo suche, a następnie, w dużej misce, wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki z pozostałą 1/4 szklanki oleju i doprawić je solą i pieprzem. Ważne jest, aby ziemniaki miały ładną, równomierną powłokę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Umieść je na dużej tacy do pieczenia. Top ziemniaki z mieszanki kukurydzy i cebuli smażone i umieścić w piekarniku do gotowania. Powinno to zająć około 30 do 45 minut (niektóre piece mogą potrzebować więcej czasu niż inne). Poczekaj, aż tuż przed podaniem wymieszać pokrojone w kostkę pomidory i posiekany szczypiorek i pokruszyć w kozim serze. Dostosuj przyprawę za pomocą soli i pieprzu, w razie potrzeby. Przechowywać w ciepłym miejscu do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser KoziSer Kozi
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
W dużym rondlu dodać olej, i podsmażyć czosnek i szalotki na delikatnym ogniu, aż półprzezroczyste. (Jeśli masz jakieś kawałki mięsa, możesz je dodać w tym czasie). Podsmażyć patelnię winem, dodać bulion wołowy i świeże zioła. Pozwól, aby ta mieszanina się zmniejszyła. Może to potrwać 20 do 30 minut (czasami dłużej)przy walcowaniu, odkrytym. Chcesz, aby płyn odparował do około 1/3 tego, co zacząłeś (w celu zintensyfikowania smaku).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
Bulion WołowyBulion Wołowy
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Zdjąć z ognia i ubić cały kij masła i pozostawić do odpoczynku. Tuż przed zalaniem przecedzić sos przez chinois (stożkowy sitko) lub gazę-tak, aby można było usunąć wszystkie warzywa i zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Filety doprawić solą i pieprzem. W misce, kruszyć ser pleśniowy do bułki tartej i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
9
Rozgrzej bezpieczną w piekarniku patelnię saute na płycie kuchennej, dodając wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno. Gotować filety na patelni przez około 2 do 3 minut z jednej strony, następnie obrócić i kontynuować proces smażenia po drugiej stronie przez kolejne 2 do 3 minut. Pozostaw filety na tej samej patelni i naciśnij na każdy z nich warstwę mieszanki sera pleśniowego o grubości 1/4 do 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Umieść steki w piekarniku na kolejne 6 do 8 minut, w zależności od grubości steków. (Tylko Ty znasz swój piekarnik i własne preferencje dla done).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Wyjmij steki z piekarnika i pozwól odpocząć. (Pamiętaj, że mięso będzie nadal gotować przez kolejne 5 minut podczas odpoczynku).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Weź mieszankę ziemniaczaną (teraz podgrzaną i wymieszaną z pomidorami i serem) i, używając okrągłego kutra do ciast o średnicy od 3 do 4 cali, wypełnij kuter mieszanką na środku każdego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
13
Na wierzch ułożyć filet i skropić sosem porto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
PortPort

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemocny bulion wołowy lub demi-glacemocny bulion wołowy lub demi-glace680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepolędwiczki wołowe, przycinane, przycinanepolędwiczki wołowe, przycinane, przycinane170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeOpcjonalnie czerwone winogrona, pokrojone owoce gwiaździste i różne świeże ziołaOpcjonalnie czerwone winogrona, pokrojone owoce gwiaździste i różne świeże zioła85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeser kozi lub ziołowy (zalecane: Boursin)ser kozi lub ziołowy (zalecane: Boursin)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe400 gramów twardego tofu, zmiksuj400 gramów twardego tofu, zmiksuj591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeże ziarna kukurydzy, około 2 kłosy * * zobacz Nota kucharzaświeże ziarna kukurydzy, około 2 kłosy * * zobacz Nota kucharza1Świeży koperek, zerwanyłyżka posiekanego czosnkułyżka posiekanego czosnku2goździkiposiekany czosnekposiekany czosnek301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej z pestek winogronolej z pestek winogron1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej z pestek winogron, podzielonyolej z pestek winogron, podzielony32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuolej z pestek winogronolej z pestek winogron6krewetki i żyłkiPieprzPieprz7501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 wina porto1/2 wina porto454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeziemniaki pokrojone w kostkę-ok. 4 średnie ziemniaki (kładziemy pokrojone w kostkę ziemniaki na papierze, aby wchłonąć wilgoć)ziemniaki pokrojone w kostkę-ok. 4 średnie ziemniaki (kładziemy pokrojone w kostkę ziemniaki na papierze, aby wchłonąć wilgoć)1łyżka czerwony ocet winnyczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę11 łyżka suszonego oreganoświeżo posiekane liście rozmarynuświeżo posiekane liście rozmarynu6krewetki i żyłkiSólSól2szalotka drobno pokrojona w kostkę lub 1 biała cebula, drobno pokrojona w kostkęszalotka drobno pokrojona w kostkę lub 1 biała cebula, drobno pokrojona w kostkę11 łyżka suszonego oreganoświeżo posiekane liście tymiankuświeżo posiekane liście tymianku1pomidor, pokrojony w kostkę, centra usuniętepomidor, pokrojony w kostkę, centra usunięte1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekij masło niesolonekij masło niesolone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn