Ser pleśniowy Crusted Filet Mignon z sosem z wina porto

Ser pleśniowy Crusted Filet Mignon z sosem z wina porto
Ser pleśniowy Crusted Filet Mignon z sosem porto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 38g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje $7.48 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, olej roślinny, wino porto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wino porto można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Filet Z Pieprzu Mignon Z Sosem Balsamicznym Z Czerwonego Wina, Filet z pieprzu Mignon z Port Jus, oraz Ser pleśniowy filet z ziemniakami i kukurydzą oraz redukcja porcji.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę, czosnek i tymianek. Gotować, ciągle mieszając, aż cebula będzie miękka. Wymieszać bulion wołowy, zeskrobując kawałki cebuli z dna patelni, a następnie wymieszać z Porto. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż mieszanina zmniejszy się do około 1/2 szklanki. Odstawić. Może to być również wykonane z wyprzedzeniem i odgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
PortPort
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozgrzać olej w żeliwnej lub innej patelni bezpiecznej dla piekarnika na dużym ogniu. Podsmaż steki szybko z obu stron, aż zbrązowieją, a następnie włóż całą patelnię do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Steki pieczone w piekarniku przez około 15 minut na średnio rzadkie-o temperaturze wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C). Możesz dostosować ten czas, aby steki zakończyć tuż poniżej pożądanego stopnia doneness, jeśli medium nie jest to, co wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjąć z piekarnika i umieścić na blasze do pieczenia. Wymieszać razem okruchy panko i ser pleśniowy. Każdy stek pokryj warstwą tej mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Umieść steki pod rozgrzanym brojlerem, aż polewa serowa będzie rumiana i bąbelkowa. 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
9
Wyjąć z piekarnika i odstawić na co najmniej 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Podawać z ciepłym sosem z Porto.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn