Ser Pecan-Chutney
Pasta z sera pekan-Chutney może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przypraw. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 78 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka orzechów pekan, curry, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Serek Śmietankowo-Chutney, Ser orzechowy z chutneyem owocowym, oraz Chutney-Topped Cream Cheese Spread.
Instrukcje
Serek topiony, chutney z mango, curry w proszku i suchą musztardę przetwarzać w maszynce do gotowania, aż będzie gładki, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby. Wymieszać w zielonej cebuli, 1 szklanka orzechów pekan, i Kokosowe.
Przełożyć do dużej miski; przykryć i schłodzić 24 godziny. Uformuj mieszaninę sera na 2 (6-calowe) kłody. Wymieszać razem 1 szklanka posiekane tosty pekan i pietruszki w płytkim naczyniu; kłody roll w mieszaninie pekan.
Podawać z piernikami, pokrojonymi w plasterki jabłkami i gruszkami Bartlett oraz różnymi krakersami.