Ser Kozi Powlekany Ziołami
Need a wegetariańska przystawka? Ser kozi powlekany ziołami może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek Meyer lemon, grubo popękany pieprz, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Kulki Serowe Mini Powlekane Ziołami, Dip z kozim serem i ziołami, oraz Omlet ziołowy z kozim serem z łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ułóż kromki chleba na 2 ciężkich blachach do pieczenia.
Skropić 3 łyżki oliwy z oliwek na kromki chleba.
Piec, aż crostini są bladoniebieskie i chrupiące, o 10 protokół.
W międzyczasie wymieszaj zioła, skórkę z cytryny, pieprz i sól w średniej misce, aby wymieszać. Używając około 2 łyżeczek sera dla każdej z nich, uformuj kozi ser w kulki o średnicy 1 cala.
Zwiń kulki serowe w mieszance ziołowej, aby całkowicie pokryć. Ułóż kulki serowe na półmisku.
Skropić oliwę z oliwek extra-virgin nad i wokół kulek serowych.
Crostini i kulki serowe można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać crostini w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej. Przykryć i schłodzić kulki serowe.