Ser i boczek ziemniaki rund
Ser i bekon ziemniaczane rundy jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 686 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka boczku, ser cheddar, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone placki ze słodkich ziemniaków z Guacamole i boczkiem, Placki ze słodkich ziemniaków z kozim serem, oraz Curry słodkie ziemniaki z miodowymi orzechami włoskimi, żurawiną i serem pleśniowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Posmaruj obie strony plasterków ziemniaków masłem; umieść je na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Piec w rozgrzanym piekarniku 400 stopni F (200 stopni C) przez 30 do 40 minut lub do lekko zarumienione z obu stron, obracając raz.
Gdy ziemniaki są gotowe, top z boczkiem, serem i zieloną cebulą; kontynuuj pieczenie, aż ser się stopi