Ser grillowany z bazylią i pomidorami

Ser grillowany z bazylią i pomidorami to danie główne dla 4 osób. Za 1,03 dolara za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka , 35 g tłuszczu i łącznie 464 kalorie . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Czwartego Lipca . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 20 minut . Mieszanka pomidorów śliwkowych, bazylii, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 32% . Ta ocena nie jest taka niesamowita. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach na grillowane stosy bakłażanów i pomidorów z coulis z bazylii i pomidorów , tartę z pomidorami, bazylią i serem kozim oraz krem z suszonych pomidorów i bazylii Alouette .
Instrukcje
Na czterech kromkach chleba ułóż ser i pomidory; posyp bazylią, octem, solą i pieprzem. Przykryj resztą chleba.
W małej misce wymieszaj oliwę, ser i proszek czosnkowy; posmaruj nimi zewnętrzną część każdej kanapki.
Na małej patelni, na średnim ogniu, opiekaj kanapki, aż będą złocistobrązowe z obu stron, a ser się rozpuści.