Ser, brokuły i rosół
Ser, brokuły i rosół jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 27g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brokuły, ser topiony jedzenie, połówki piersi kurczaka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać natychmiastowy biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa Z Brokułów (I Kurczaka) , Bardzo Serowa Zupa Z Brokułami Z Kurczaka, oraz Zupa serowa brokułowa T. G. I. F.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować cebulę i kurczaka na patelni 5 minut, lub aż soki z kurczaka uruchomić jasne; odcedzić.
Doprowadzić bulion z kurczaka do wrzenia w dużym garnku, i mieszać w brokuły, ser topiony żywności, i ser Cheddar.
Wymieszać z kurczakiem i cebulą. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z ryżem i kontynuować gotowanie 5 minut, często mieszając, aż sery się stopią, i brokuły i ryż są miękkie.