Ser Bezglutenowy Herbatniki Czosnkowe
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Bezglutenowe serowe herbatniki czosnkowe mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 134 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, masło, ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Herbatniki Z Serem Czosnkowym-Bezglutenowe, Herbatniki Serowe Bezglutenowe, oraz Puszyste Bezglutenowe Ciastka Ze Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. w średniej misce, połączyć Bisquick mix i 1/4 łyżeczka czosnku w proszku.
Pokrój w 1/4 szklanki masła, za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać z mlekiem, serem i jajkami do uzyskania miękkiego ciasta.
Upuść ciasto o 10 łyżek na arkusz ciasteczek.
Piec 8 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru.
Wymieszać 1/4 szklanki roztopionego masła i 1/4 łyżeczki czosnku w proszku; pędzel na ciepłe herbatniki przed wyjęciem z blachy cookie.