Senegalska Zupa Jabłkowa
Senegalska zupa jabłkowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 97 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz major grey chutney, czosnek, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Senegalska Zupa Z Marchwi Curry, Mafe Senegalskie, oraz Senegalski Kurczak Cytrynowy.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, często mieszać cebulę, jabłka, marchew, rodzynki, czosnek, i masło, aż cebula kuleje, 10 do 12 minut.
Dodać curry i mąkę i wymieszać dobrze wymieszać.
Wymieszać z bulionem. Wymieszać na dużym ogniu do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż marchew będzie bardzo delikatna do ugryzienia, o 20 protokół.
W blenderze zupa wirowa, porcja na raz, aż będzie bardzo gładka. Wróć do pan.
Dodać śmietanę i mieszać często na średnim ogniu do gorąca, 4 do 5 minut.
Chochle do misek i dodać sól, pieprz, i chutney do smaku.