Senacka Zupa Fasolowa

Senacka Zupa Fasolowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Senat zupa fasolowa spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka marchew, fasola Super northern, czosnek w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Senacka Zupa Fasolowa, Zupa fasolowa Senatu USA, oraz Senacka Zupa Fasolowa.

Instrukcje

1
Fasolę umieścić w dużej misce, dodać wodę do przykrycia i moczyć przez noc. W dużym rondlu na średnim ogniu, połączyć trzonek szynki i 4 szklanki wody i gotować na wolnym ogniu przez około 45 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usuń mięso z kości i rozdrobnij mięso. Odstaw kości i mięso na później. (Uwaga: w razie potrzeby zarezerwować zapas, aby zastąpić podstawę szynki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Odcedzić fasolę. W garnku 8 quart na dużym ogniu, połączyć fasolę, 12 filiżanek świeżej wody i bazy szynki. (Uwaga: w tym momencie, w razie potrzeby, zmierz zarezerwowane zapasy z kroku 1, dodaj wodę do 12 szklanek płynu i użyj tej mieszaniny, aby wyeliminować bazę szynki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać cebulę, marchew, seler, czosnek w proszku, szynka, kości szynki i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny, lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
W razie potrzeby dodaj dodatkową wodę. (Uwaga: zupa powinna być wystarczająco gruba, aby mocno obtrzeć łyżkę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn