Senacka Zupa Fasolowa

Senacka Zupa Fasolowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Senat zupa fasolowa spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka marchew, fasola Super northern, czosnek w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Senacka Zupa Fasolowa, Zupa fasolowa Senatu USA, oraz Senacka Zupa Fasolowa.

Instrukcje

1
Fasolę umieścić w dużej misce, dodać wodę do przykrycia i moczyć przez noc. W dużym rondlu na średnim ogniu, połączyć trzonek szynki i 4 szklanki wody i gotować na wolnym ogniu przez około 45 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usuń mięso z kości i rozdrobnij mięso. Odstaw kości i mięso na później. (Uwaga: w razie potrzeby zarezerwować zapas, aby zastąpić podstawę szynki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odcedzić fasolę. W garnku 8 quart na dużym ogniu, połączyć fasolę, 12 filiżanek świeżej wody i bazy szynki. (Uwaga: w tym momencie, w razie potrzeby, zmierz zarezerwowane zapasy z kroku 1, dodaj wodę do 12 szklanek płynu i użyj tej mieszaniny, aby wyeliminować bazę szynki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać cebulę, marchew, seler, czosnek w proszku, szynka, kości szynki i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny, lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
W razie potrzeby dodaj dodatkową wodę. (Uwaga: zupa powinna być wystarczająco gruba, aby mocno obtrzeć łyżkę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn