Semolina gnocchi z Oxtail Ragù

Semolina gnocchi z Oxtail Ragù
Semolina Gnocchi z Oxtail Ragù wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.95 za porcję. To danie główne ma 1273 kalorii, 105g białka, oraz 74g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę uniwersalną, cebulę, gałązki rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Semolina gnocchi z Oxtail Ragù, Ragu wieprzowe z kaszą manną Gnocchi, oraz Gnocchi alla romana (Roman Semolina Gnocchi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Posypać solą i pieprzem, następnie mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Rozgrzać olej w ciężkim szerokim żaroodpornym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać oxtails; gotować aż brownon wszystkie strony, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
5
Przenieś do góry.
6
Dodaj seler, marchew i cebulę do garnka.Zmniejszyć ciepło do średniej wysokości i sauté untilvegetables brązowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Addwine i pomidory. Gotować, aż zagęszczony SOS tochunky, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Posypać ingarlic. Wiąż pietruszkę, rozmaryn i liście laurowez sznurkiem kuchennym i dodaj do garnka. Returnoxtails do puli w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Dodać cały bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć garnek; wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Dusić oxtails aż bardzo miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
11
Przełożyć oxtails do obramowanej blachy do pieczenia. Za pomocą masher ziemniaków, zmiażdżyć soki iprzystawki w garnku do grubego sosu. Pull oxtails meatoff i dodać do sosu. Doprawić ragù solą i pieprzem. DO AHEAD: można bemade 2 dni do przodu. Ochłodzić, przykryć i schłodzić.Przewiń przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
OxtailOxtail
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Masło 13x9x2-calowe szklane naczynie. Przynieś mleko, masło i sól do ciężkiego dużego garnka na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj kaszę manną. Mieszać aż doemolina jest bardzo gęsta i bulgotanie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyjąć z ognia; wymieszać w żółtkach, 1 na raz, następnie 1 szklanka parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3
Umieść potover na małym ogniu i wymieszaj 2 minuty.
4
Spreadsemolina w przygotowanym naczyniu. Okładka i chilluntil firmy, co najmniej 2 godziny i do 2 dni.Rozgrzej piekarnik do 246°. masło 15x10x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Korzystanie 1 3/4-calowy roundcutter, wyciąć tyle kaszy manny gnocchi jakossible; układać w przygotowanym naczyniu. Top withwarm ragù posypać pozostałą 1/2 szklanki
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
GnocchiGnocchi
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Piec do ogrzania przez, 10 do15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn