Seler Wiktor

Seler Wiktor
Seler Victor może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 1,72 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz 5 gałązek pietruszki, oliwę z oliwek, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, oraz Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata.

Instrukcje

1
Usuń i oddziel zewnętrzne łodygi od delikatnych mniejszych wewnętrznych łodyg. Umyć zewnętrzne łodygi i, za pomocą obieraczki do warzyw, obrać i wyrzucić zewnętrzną warstwę nitkowatą z każdej łodygi. Przyciąć i wyciąć łodygi na ukos na 6-calowe długości; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Usuń liście z delikatnych wewnętrznych łodyg (powinieneś mieć około 3/4 szklanki). Zarezerwuj wewnętrzne łodygi do innego użytku. Opłucz liście, umieść w małej misce, przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym i przechowuj w lodówce, aż będą gotowe do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rosół z kurczaka, cebulę, natkę pietruszki, estragon i sól umieścić na dużej patelni lub w piekarniku holenderskim, doprawić pieprzem i zagotować na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
4
Dodać seler w 2 płaskich warstwach i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu (płyn powinien po prostu pokryć seler). Zmniejszyć ogień do średniej niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż seler jest po prostu przetargu, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1
Anchois i ocet umieścić w blenderze i doprawić solą i pieprzem. Blendera Nastawić wysoko, zdjąć małą nakrętkę z pokrywki blendera i powoli wlać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SardeleSardele
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać estragon i zmiksować do połączenia. Smak i doprawić dodatkowymi solą i pieprzem w razie potrzeby; odstawić do momentu, aż będzie gotowy do serve.To złożyć: równomiernie podzielić schłodzone łodygi selera na 6 do 8 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
żebro Selerażebro Selera
EstragonEstragon
3
Skropić każdą płytkę od 1 do 1 1/2 łyżki dressingu i udekorować zarezerwowanymi liśćmi selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście SeleraLiście Selera
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia88
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn