Seler Korzeń Remoulade
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj remoulade z korzenia selera. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 323 kalorie, 3G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, ocet winny, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Seler Korzeń Remoulade, oraz Korzeń Selera Rémoulade.
Instrukcje
Użyj ząbkowanego noża, aby obrać korzeń selera z wszystkich brązowych zewnętrznych części, takich jak obieranie ananasa.
Pokrój korzeń selera na cienkie zapałki mandoliną lub zetrzyj je w robocie kuchennym wyposażonym w najgrubsze ostrze do ruszt. Z Robot kuchenny, naciśnij trochę, jak karmić kawałki przez i będziesz miał większe strzępy.
Umieścić korzeń selera w dużej misce, posypać 1 1/2 łyżeczki soli i 2 łyżki soku z cytryny, i pozostawić w temperaturze pokojowej na około 30 minut.
Tymczasem w małej misce ubijamy majonez, 2 musztardy, pozostałą łyżkę soku z cytryny, ocet, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i pieprz.
Dodaj wystarczająco dużo sosu, aby lekko zwilżyć sałatkę. (Możesz mieć trochę sosu.)
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.